Skolk, igen...

Skolkar igen...
Orkar helt enkelt inte. Någon kombination av att jag är skoltrött, har mens, för mycket i skolan, har tyska och matte prov och sen tänker jag för mycket på "S". Jag tänker inte erkänna att jag är deprimerad!
Tittar på "The Jane Austen book club" som jag tycker är väldigt mysig. Den är i samma stuk som "You've got mail"
Ska in till stan sen igen för att först färga Sandra's hår, träffa Amorina och kolla in dansen med Jasmine.
Har studie dag på tisdag, hade faktiskt tänkt plugga på riktigt. Men vem vet, brukar ändras ganska snabbt.
Ska fika på Wayne´s efter tennisen med  en gammal kompis. Hon är bra att ha. Umgås inte så mycket med henne men hon är grym på att lyssna.

Tror jag ska dra ner till "A" i helgen. Känner att jag behöver ett one night strul nu mer än någonsinn och jag orkar inte vänta till nästa helg eller till nästa gång jag ska till nattclubben. Har bestämt mig för att ta det lugnt nu i helgen. Med plugg och rum omgöring på allvar. Har ju inte hänt alla gånger jag sagt det innan. Jag behöver tröst så låt mig! Ush, jag beter mig som en kille i den bemärkelsen. Ska inte tjejer deppa och vara almänt deprimerad när något sådant här händer?
Istället kör jag på "lättaste sättet att komma över någon är att lägga sig under någon annan". Inte ligga med, så slampig har jag inte blivit, än... Vänta ni bara när jag väl blivit Ooskuld då kommer jag köra samma taktik som min underbara Sofia.
Hon blev av med oskulden för mindre än ett år sedan och under den tiden har hon haft två förhållanden. Det ena varade i ett halvår och det andra i ungefär tre månader så under ännu tre månader hade hon tid att ha sex med ännu nio stycken! Fattar inte hur hon lyckas! Längtar lite faktiskt men vill inte att det ska vara som med mitt första strul. Att jag gick med på det med första bästa kille som kom fram. Det var i och för sig "P" som jag numera flirtar med. Ironiskt.
Jaja men om det tar för lång tid då lägger jag mig faktiskt under vem som helst haha.

Ska snygga till mig lite, så jag inte är riktigt så skabbig som jag är nu.
Vem vet "S" kanske är på stan, eller om jag har tur kanske till och med "P"
Diah<3

Avundsjuk men vill inte ha tbx

Line och "H" är nu tydligen jätte bra kompisar, vet inte riktigt vad jag tycker om det.
Line är grymt snygg och visst jag och "H" funkade inte alls tillsammans men hon får inte vara så bra kompis med honom. Ända andledningen hon addade honom var för att vi var tillsammans och nu träffas dom. Visst Line och hennes pojkvän är dom mest seriösta någonsinn men känns ändå grymt fel.
Ännu en sjukt typisk Diah grej, vill inte ens ha honom men ändå är jag avundsjuk på att han är kompis med min kompis som har världens mest seriösa förhållande!
Vad fan är det för fel på mig!?
Diah<3

Depp torsdagen

Dagens humör: Deppig och trött
Dagens borde: Som vanligt borde jag plugga mer
Dagens frisyr: Halvuppsatt hår
Dagens klädsel: lillebrors jeans som jag fick (skönaste någonsinn), stor tröja och mina Keds
Dagens planer: Nu inga utom att plugga och vänta på att "S" ska skriva...
Dagens materiella vill ha: "S", 8 par skor och en cigarette
Dagens längtan: "S", att få sova och att få mitt humör tbx
Dagens fundering: Varför är jag så jääävla trött?!
Dagens beroende: Cigaretter och "S"
Dagens tråkigaste: Att jag såg "S" på stan men äcklet hälsade inte
Dagens personer: Amorina och "S"
Dagens roliga: Skolan och att se "S" (blandade känslor som vanligt)
Dagens låt: All we are -  One Republic

Jag skolkade de första två lektionerna idag. Orkade helt enkelt inte ta mitt feta as ur sängen så jag stannade och tog en senare buss.
Hade på mig ett par jeans som min lillebror gav mig för han inte kunde ha dom. Så jag sydde in dom vid vaderna så att det blev stuprör men så sitter dom ändå baggy. Grymt sköna, så hade jag en stor lite genomskinlig t-shirt på mig med ett linne under.
Mina bestisaar satt och gjorde kompis armand för att dom inte hade något att göra när jag kom så nu har vi alla och Henke ett par. Henke min lilla älskling, helt underbar kille.
Stack till konserthuset där vi såg en dans uppvisning av "Gadens Historia". Grymt duktiga.
Hälsade på "H" som cyklade förbi. Båda han och jag blev lite chokade, det märktes.
Jasmine och Kristel bestämmde att skolka resten av dagen efter vi åt lunch på McD. Såg "P" där. Han är fortfarande tänd på mig efter vårat strul på förra natt clubs besöket. Han har konstigt nog blivit snyggare sedan dess! Han var absolut inte ful innan men då hade han sliskigt långt hår, sen klippte han sig och hade barnsligt kort hår men nu är det riktigt lagom och han ser grymt bra ut.
Tror jag ska stöta lite på honom när jag besöker Line på hennes skola.

Har kommit på att jag har sex killar som jag just nu håller på med. "S", som jag försöker glömma men det går inte så bra så därför tröstar jag mig istället med "P" (killen som jag såg på McD, går på min kompis skola och var mitt kvälls strul på en fest), "H" (kan inte riktigt säga att jag håller på med honom men han är i alla fall mitt ex som jag börjat snacka med igen och jag flirtar väl ganska mycket. Vilket han också gör), Mattis (Snäll kille som tydligen är jätte nere i mig men som jag bara ser som kompis även om jag flirtar grymt mycket med honom. Han är Kristels kompis från början), "M" (Kille från fest som jag snackar med via SMS och MSN, brukar bara träffas på fester men är relativt grova på SMS), "Västervik" (en skabbig fordons kille som jag inte gillar över huvudtaget och han är igentligen ganska psykad) och sist har vi "A" (min förra bästa kompis storebror som stöter sönder sig och vil ha msn sex hela tiden, nej jag går inte med på det men kåta upp honom skadar inte för jag får också cigg av honom).
Lite konstigt att jag tycker det är jobbigt att "S" snackar med andra, även om det inte är andledningen till att jag deppar över honom eftersom jag håller på med ugefär halva stan.
Långt inlägg idag så ska sluta nu...
Diah<3

Klassen

Min klass är lite underlig, men otroligt underhållande om jag säger det själv.
Så kul igår, vände vi hela klassen imot oss på en lunch rast. Utan ett ända ord, då har man makt! Haha
Med vi menar jag Amorina, Jag, Kristel och Jasmine.
Tre killar i klassen vet vi har snackat grymt mycket skit om oss, utanför skolan till Jasmines ex, vilket är konstigt för dom känner inte varandra och dom känner inte Jasmines ex. Det är också konstigt för dom fjäskar sönder sig i skolan!
Sen kan jag säga att vi hatar de flesta tjejer också för dom snackar också skit men av någon konstig andledning är dom alltid jätte trevliga (mot mig i alla fall) i vanliga fall.
Så vi gick förbi sofforna där dessa människor befann sig och gjorde "bitch blickar" (finns inget annat sätt att beskriva det hur löjligt det än låter) så gick vi förbi några gånger.
Nästa lektion verkligen känndes det i luften hur hemsk stämmning det var! En tjej sa en elak komentar till Kristel som blev skit förbannad och jag och Jasmine satt och dissade en av killarna vi hatar.
Så idag skulle en av tjejerna sätta sig bredvid mig och vad tror du inte hon säger "är det inte mer praktiskt om jag flyttar till henne istället?"! Visst vi bråkar men herregud! Hur omoget är det inte!
Så våran klass gillar inte varandra.
Inte så konstigt i och för sig
Diah<3

Trevligt trevligt...

Känner mig desperat igen...
Messade "S" idag, och jag tror jag var för "på". Haha låter löjligt men sån är jag, nu får han messa om han vill något.
Men hans kompis snackade i alla fall om mig med Jasmine av någon andledning. Han sa "såg din kompis på stan idag", haha vad ska hon säga, så han håller koll på mig och refererade till mig som " S's ragg". Trevligt trevligt känner verkligen att jag kan hoppas på något gott haha. Han uttnytjar bara mig tilfälligt det fattar vilken idiot som helst, till och med jag vilket känns bra.

Fikade med en kompis idag, som jag som sagt inte träffar särskillt ofta. Det blev först McDonalds för hon skulle äta sen så stack vi till Wayne's för jag vägrade äta McD även om det är vad jag praktiskt taget lever på. Drack Chai Latte och snackade allmänt skit. Så kom min andra kompis som jag inte träffar så ofta och vi gick och kollade löshår till mig. Hon ska göra dreads, inte riktiga utan sådana man flätar in. Hon är så tuff! Modell är hon, har den största gaderoben i universum så hon byter stil varje kvart och jag svär att hon är min "brother from another mother", eller något liknande. Vi pratar exakt likadant och på något sätt är vi väldigt lika psykiskt även om våra stilar är väldigt annorlunda.

Var på bibioliteket och fixade med mitt Rembrandt arbete så jag lånade lite böcker. Lånade också "Doctor Zhivago", på engelska så klart eftersom jag velat läsa den hur länge som helst. Jag har en grej där jag alltid måste läsa böckerna innan jag ser filmen...

Nu ska jag plugga tyska och matte sen ska jag dra mig till sängs(:

Veckans schema

Detta är mer för att jag själv ska komma ihåg faktiskt, brukar glömma
 - Glömda matte läxor (obs), börja med Rembrandt arbetet, läsa igenom SO och plugga inför Tyska provet (att göra spanskan hade inte skadat heller!) [  ]
 - Träffa "M" [  ]
 - Dans [  ]
 - Kolla upp "London Style Jazz" med Jasmine [  ]
 - Tänka så lite på äcklet som möjligt [  ]
 - Inte spendera onödigt mycket pengar! [  ]
 - Orka göra om bloggen (segt som fan) [  ]
 - Wayne's med min "snacka skit kompis" [  ]
 - Fest med bruden [  ]

Sova...

Ska sova nu... eller om några timmar.
Bara jag som inte kan somna utan ljud?
Antingen musik, en film eller något liknande. Har blivit konstigt att somna i ett tyst rum. Säkert inte bra det heller, något stress symptom eller liknande skulle inte förvåna mig.
Aja ska plugga i några timmar till sen får jag väll pallra mig till sängs.
Orka skolan imorgon!
Diah<3


Förlåtelse

Är något jag har väldigt svårt för.
Har en kompis som svek mig upprepade gånger men det löste sig varje gång genom att hon fick det att verka som att det hela var mitt fel. Nu pratar jag inte med henne och jag kan säga att hon är den ända på jorden som jag verkligen och uppriktigt hatar.
Visst behandla mig som skit det kan jag stå ut med för jag orkar inte ta år mig, men när någon sårar en av mina bästa vänner så djupt att det antagligen aldrig läker då har man frivilligt fått mig att hata en.
Brännde precis upp ett minne av henne från typ lågstadiet. En låt text till Jimmy Janssons Flicka i det blå som vi skrev om till en kille jag va kär i.
Visst i vanlig fall hade jag behållt det för det är grymt kul att kolla tillbaka på alla minnen men med henne vill jag inte ha några minnen kvar.
Vad är det med mig och att radera saker från människor som sårat mig?
Diah<3

Oskulder

Jo, nu är det ju bara jag och Jasmine kvar då.
På onsdag är min kära lilla Amorina förlorad eftersom hon ska hem till pojkvännen.
Men jag känner faktiskt ingen press, konstigt nog!
Jag tänker inte ha sex med vem som helst och för tillfället vill jag inte ha pojkvän.
"S" var ju min första kandidat som jag faktiskt tyckte riktigt mycket om men nu när det är kört så finns det faktiskt ingen jag ens vill tänka tanken med.
Så jag är fortfarande nöjd med tillvaron som oskuld, sen hur oskuldsfull jag är, det är en annan fråga.
Diah<3

Papí<3

Älskar min papí!
Han är så grymt snäll idag av ngn andledning!
Gav mamma skor och parfym, lillebror massa X-Box spel och nu ska jag få 6 par skor!
Skopunkten, köp tre betala för två och jag har hittat så grymt många skor att jag får köpa sex stycken!
Papí du äger<3

Stop and Stare - One Republic <3


Låten mitt ex skickade till mig, helt besatt är jag! Så himmla underbar, känns som den kom i rätt tidpunkt också. Den är inte kopplad till "S" men är ändå precis min musiksmak. Så fastna inte i Apologize lyssna på alla andra också!

Mys söndag

Jag älskar min familj! Hade inte bytt dom för allt i världen!
Gick på stan med Mami, Papi och lillebror. Fikade på Wayne's och fick mami att bli Chai Latte beronende tillsammans med min lillbror som försökte leka cool och drak cappucino. Sen promenerade vi runt. Lillebror visade Evisu jeansen han ville ha och så tvingade jag in honom i en prohytt inne på Carlings. Han passar så grymt bra i deras kläder.
Papi var romatisk och köpte ett par Tiger skor åt mamma och en Clean parfym som luktar sjukt gott.
Själv köpte jag en plånbok, over knee strumpor, en sjal och en blå lång kofta. Detta är ingen mode blogg men jag blev så sjukt nöjd med min outfit som jag köpte att jag antagligen kommer lägga upp en bild.
Papi köpte en espresso bryggare så vi fikade precis tillsammans allihop igen och drak espresso och åt semlor. Nu sitter lillebror och spelar bilspelet han köpte, jag sitter vid datan och mami och papi sitter och myser i soffan. Känns så konstigt att dom har hittat tillbaka till varandra efter krisen. Inann pratade dom knappt och nu köper dom presenter, går promenader, bastar och är gulliga i största allmänhet. Känns helt ovant. Trodde sådant bara pågick i filmer men kärlek finns tydligen.
Inte så konstigt att jag är en sådan kärleks kritiker efter åren med mina föräldrar.
Roligast idag var ändå när jag stod i kassan till H&M och två yngre tjejer stod bakom mig och sa "typ" i varannan mening och jag drog fram min tusen lapp. Blev helt tysta. Så såg jag inte lite snobbig ut idag heller. Kappa, siden sjal, hårsvall, stövlar och Chanel glasögon. Tro mig vi är inte rika men det var kul ändå.

Dagen skulle igenltigen gå ut på att plugga och måla men nu tror jag den kommer gå ut på att städa och plugga. Har massa läxor och prov denna veckan och just nu går det skit för mig i skolan så jag måste pallra mig till skrivbordet och försöka ta mig igenom äckelböckerna.
Bara jag som tycker att detta inlägget inte låter som jag? Helt sjukt possetivt, Sandra kommer skratta ihjäl sig!
Diah<3

Söndag...

Mami och Papi va inte sura, inte nu på morgonen i alla fall men man vet ju aldrig.
Trevlig frukost med familjen och bagles så jag klagar inte denna söndags morgon.
Fick en tusenlapp av Papi för han sålde sitt mästerverk igår och blev betald i en bunt tusenlappar. Min första tusenlapp om jag ska vara ärlig. Inte två 500 lappar utan EN tusen lapp.
"H" skickade en grym låt igår! Stop and star med One Republic. Smart att lyssna på låtar som ens ex skickar till en. Jaja vad som för att hålla tankarna från "S" (äckelskabbfanskap)
Diah<3

Snäll Dag

Jag vill helt seriöst ha massa barn i framtiden. Tänk er, någonting som faktiskt består av dig och någon du älskar som faktiskt har skapats genom eran kärlek!
Åh herre gud jag skärmmer nästan mig själv här!
Sandra sa precis på msn:


sandra , · Carl <3 säger:

troode du skulle reagera annorlunda, vad fan haar du gjort idag egentligen ?? ;D

Diah, - säger:

hahaha ser att jag har gjort ett gott intryck hos dig sashie haha nesh bara varit otroligt negativ på senaste tiden, om bögen behandlar dig något mindre än vad du förtjänar så förtjänar bögen att dö och detta visar att han bryr sig vilket va vad jag ville se och nu är han inte så hemsk längre

sandra , · Carl <3 säger:

santsant.. 

sandra , · Carl <3 säger:

hahah, jo, man blir som man umgås

Diah, säger:

haha ditt fel ditt gay ;D <3
Diah, säger:

vill du veta ngt chokerande

sandra , · Carl <3 säger:

jaa

Diah, säger:

hahaha jag fick dåligt samvete av ngn andledning (jag har tydligen ett) så jag började skriva med hampus

Diah , · Carl <3 säger:

yeeeye

sandra , · Carl <3 säger:

du börjar bli en mjukis

Diah, säger:

jag får fan sluta snart skrämmer mig själv med hur snäll jag är idag

sandra , · Carl <3 säger:

som jag

sandra , · Carl <3 säger:

hahaha, men det är bra

Diah, säger:

nej fan! hela mitt ryckte kommer förstöras! bitch ftw

sandra , · Carl <3 säger:

men va fan

' sararegnell , · Carl <3 säger:

sluta va sån bitch

Diah, säger:

aldrig, du skulle inte älska mig lika mycket om jag var någon annan än mig själv :D 

' sararegnell , · Carl <3 säger:

nähe ;D, har ju inte upplevt dig som snäll, så vem vet?

Hilda C Schmidt Thoursie, säger:

jag har ett snäll-ryck för tillfället ta vara på det nu medans det varar XD

Bra att ha förstående kompisar haha. Jag har sådan grym tur som faktiskt har dom. Har svårt för att vara possetiv (nehe!) och dom gör det mycket lättare, Sandra, Clair, Kristel och Jasmine, ni gör mitt liv värt att leva. Familjen hjälper inte för tillfället men klagar inte eftersom jag inte skulle kunnat be om bättre föräldrar eller syskon som jag älskar mer...
Jag har till och med bra ex-pojkvänner som vill vara kompis med mig även om jag behandlar dom som skit och sen skickar dom underbara låtar till mig. Mitt liv kanske inte är så dumt...
Nej nu får jag sluta! Barn och jag tackar mina vänner och min familj haha borde göra det oftare men känns väldigt ovant faktiskt...
Diah<3


Samvetet

Mina föräldrar dampar, igen.
Ingen aning varför snackade inte med dom nu. Jag hade ingen tid och jag kom hem direk efter filmen. Vad är deras problem?
Ush, "S" va inloggad men skrev inte, depp där med. Började helt ärligt fundera på om det va rätt att dumpa "H"!
Jag var inte ens intresserad av killen men ändå deppar jag! Detta hände under jullovet men jag dissade honom på ett väldigt omoget och fel sätt. Känner mig bara skyldig så fick ngt ryck och skriver till honom på msn. Jag har varit så jävla bitchig när han bara varit snäll och försökt va vänner efteråt medans jag behandlar killen som skit.
Oh fan! Jag kanske har ett samvete!
Diah<3

En månads dag,

Kom tyvärr på att igår otenkniskt sätt var min och"S" en månads dag.
Det var exakt en månad sedan han skrev till mig för första gången Blev lite depp över det om jag ska vara helt ärlig. Så det var det deppet över den killen. Ush, ska till gymet och jag vet inte om jag vill att han ska vara där eller inte.
Fortfarande pissed över att Clair la sig i men vad ska jag göra åt det nu.
En chai latte med Kwaisan sen och efter det film med Mattis och Clair. Mys dag men jag hinner absolut ingenting i mellan så den lyckas ändå vara ganska stressad.
Ska in på H&M och köpa ett par örhängen jag velat ha så länge jag kan minnas. Sen har dom en jätte snygga tröjor på Vila som jag tror kommer bli min.
Onödig ointressant information men tyvärr får ni falla offer.
Diah<3

Nät shoppar, inget bättre för sig

Nät shoppar och raggar på nåon Martin jag tydligen träffat på en fest som tycker jag är lik Clair och är besatt av blondiner. Nejdå han är trevlig bara jag som är bitter haha.
Känns som jag raggar på allt som säger hej till mig just nu. En till sak som är typisk mig, när en kille dissar mig söker jag bekräftelse av alla.¨
Jag vet alltid vad det är jag gör och varför problemet är bara att jag inte orkar göra något åt det.
Nät shoppar i alla fall, bara så ni vet, livsviktig information att ta del av jag vet.
Det konstiga är att jag inte har en stil. Jag har massa. Ibland klär jag mig som en hippie, ibland klär jag mig som en affärs kvinna, ibland klär jag mig som en rockare, ibland klär jag mig som en idrottare osv. Så jag kan teknikt sett inte hålla mig till en stil. Vilket är lite jobbigt eftersom jag då vill ha ännu mer kläder eftersom jag inte kan hålla mig till en sak.
Det är vad jag hatar med att umgås med Sophia, som jag va med idag. Äcklet har så grymt mycket kläder! Hon är lite som jag och klär sig i massa olika stilar men hon är ungefär tusen gånger tuffare än vad jag är. En million skor och tio gaderober. Sen är hon modell också och har den snyggaste kroppen någonsinn och får massa kläder gratis. Man ba det är så roligt att vara kompis med dig, man känner sig inte alls underlägsen!
Nej hon är grym faktiskt. Bryr sig inte ett skit om vad andra tycker och kör sin egen grej.
Älskar sånna människor, får bli en själv en vacker dag
Diah<3

"S", större as än vanligt

Min underbara vän Clair snackar ju också med "S" och skällde ut honom för att han dissade mig (hatar henne av denna andledning just nu men det tar vi sen), och till henne sa han (detta är en väldigt kort veriation av deras konversation) att han aldrig strulade med en tjej han inte var intresserad av. Då sa Clair "Men du strulade ju med mig på en fest och det betyde ju inget", då sa DET JÄVLA ÄCKLET "vem vet".
Känns jätte bra att han stöter på min bästa kompis dagar efter han dissat mig och hon har pojkvän!
Men det underliga är att när jag träffade honom kom han inte säkert ihåg om vi strulade på festen och han frågade om jag hade svart eller guldigt på mig. Jag berättade då för honom att han hade strulat med Clair också men det hade han inte kommit ihåg!
Många ord jag vill kalla honom just nu men känner inte att det är rätt tilfälle, orka!
Diah<3


Hämd ljuva hämnd

Ja tack, hämden är planderad.
Kan inte hjälpa det, han kanske inte har gjort något men jag är inte så snäll att jag släpper saker på en gång.
Vi kan ju säga att jag absolut kommer träffa "A" nu. Dom gillar tydligen inte varandra eftersom "A" tycker att "S" har är en kaxig liten skit. Grejen att "A" är två år äldre än "S" skadar inte heller. På något sätt ska jag se till att "S" får reda på detta. Ska också se till att "A" är på gymet så fort jag är det så att "S" ser det också.
Jag ska bli kompis med hans kompisar genom min kompis (mycket där jag vet), ingen aning vad det har med hämd att göra men jag vet att jag inte hade tyckt om det.
Han ska se mig om "M" på stan ("M" är killen jag ska träffa imorgon med "K2"), eftersom han och jag är bästa kompis kommer han vara bered på att hålla hand så fort "S" är inom synhåll.
Sen ska jag visa honom att jag är kompis med den äckliga tjejen som han tydligen haft sex med (hon är inte äcklig hon heller men jag har agressions problem för tillfället), ingen aning om vad det kommer göra heller men jag hade inte gillat det heller.
Komplicerat, onödigt skit är vad det är men som vanligt bryr jag mig inte om det utan bara om att det faktiskt kommer få mig att må bättre. Jag är inte normal! Hämd får mig att må bra? Jag ska till skol psykologen... haha
Diah<3

Stressar sönder, som vanligt

Jag kommer dö en tidig död, det är redan förutspått.
Röker gör jag, och det blir ju inte precis mindre när jag är stressad även om jag bara röker ungefär två paket i veckan och jag försöker sluta eftersom jag har tappat ner ordentligt. Och ja, jag vet vad som händer! Tro mig! Kan det vara därför jag slutar?
Idag vaknade jag hos en kompis. Orkade inte ta mig hem så det fick duga med hennes obekväma soffa. Var hemma i ungefär, ja vad ska vi säga, en halv timme? Så stack jag igen, hem till en kompis jag inte sett på så länge att det nästan är läskigt! Åt pizza (det blev min frukost, lunch och middag) sen bestämde vi oss för att vi ville festa. Köpte cigg och lite folk öl för att ha att börja med. Trevligt värre, som alltid med henne. Gjorde oss i ordning och så stack vi till bussen där vi träffade ett par trevliga 25 åringar som jag bjöd på cigg.
Dom trodde vi va 20+ och alla killar som tror att jag inte går på gymnasiet är helt ok enligt mig. Det roliga är att det verkligen bara är önsketänkande från deras sida. Det har jag fått bevis på av kill kompisar som säger att de brukar vilja att den snygga tjejen i hörnet är 19 även om dom vet innerst inne att hon inte kan vara äldre än 16.
Så imorgon är det fullspäckat också. Väcka "K" kl 10.30 sen ska vi till gymet med "K2", sen ska jag fika med "Kuba" på Wayne's (Chai Latte i mitt hjärta) och sen ska jag glo på film med "K2" och en kill kompis.
På söndag är det plugg och målning av rum som gäller.
Bara jag som finner att det inte finns nog med timmar på dygnet?
Gissar på att jag inte är det. Jag märker verkligen på mig själv hur stressad jag är!
Jag biter på naglarna, jag äter konstigt (äter inte på 3 dagar för att jag helt enkelt inte är hungrig sen den 4 dagen äter jag jätte mycket så händer samma sak igen), och jag sover konstigt. Orkar snart inte mer av detta. Känner verkligen att jag är så grymt skoltrött nu.
Sommar nu tack!
Diah<3

Konstig? Jo lite, jag erkänner

Kom precis på vad det lilla är som jag är deprimerad över är!
Handlar inte ens om "S" som person! HAHA det handlar om att jag inte kan lyssna på min musik längre! Varenda låt påminner om äcklet! Han skulle ju självklart ha samma musik smak så varje låt jag älskar, älskar han med! Trevligt värre! Så varje låt han skickat till mig eller som påminner om honom för mycket är nu raderad.
Lite överdrivet jag vet men jag tar tillbaka dom när han är ordentligt glömd.
Så jo jag är nog lite konstig när det gäller realtioner.
Mina kompisar kan fysiskt sätt inte radera sms och liknande efter en kille, men jag, det är det första jag gör!
Udda är jag, trevligt tycker jag personligen eftersom jag dissar "depp fasen" och går direkt på "hata honom fasen". Hellre hatar jag någon ett tag en att ligga och vara deprimerad i veckor. Det enda jag deppade va i en timme i ett bad med ungefär 40 ljus och lyssnade på alla "våra" låtar. Sen va det klart och sen började det radikala raderandet.
Diah <3 aka wierdo


"S" kan ta sig i röven :D

Hoho, orka honom :D
Ok, jag undrar också varför det är en glad gubbe där men hur som helst.
Träffades, kysstes, han hörde inte av sig och jag fick pms ryck som vanligt. Alla sms åkte, till och med mys smsn som jag älskade mer än något annat, msn historiken, alla inlägg, alla bilder och nu är han blockad också.
Känns bittert men bra, och nu fick jag reda på att han har någon jävla tre dagars period! Vem faaan har det! Ursäkta men vem slutar snacka med en tjej i tre dagar för att se om dom saknar en? Och nu är det någon äcklig tjej med i spelet också. Elakt att kalla henne äcklig hon är säkert jätte trevlig men just nu är det de sista jag bryr mig om. Han har inte ens träffat henne! Jaja han är ute ur bilden och nu ska jag och mina andra två singel kompisar leva loppan, festa och ha kul.
Jag är tonåring, jag behöver inte ha seriös pojkvän på länge. Slösar inte bort min ungdom på någon kille som jag ändå inte kommer vara tillsammans med om 20 år. Så just nu är det skolan och social livet som leker.
Kalla mig cynisk men ser det hellre som att jag är realistisk.
Diah <3

"S"

Ja den underbara och legendariska "S"...
Helt hemskt att vara så nere i en kille.
Ska berätta från början så jag varnar er redan nu för fjortis uttryck eftersom det blir några sådana när jag pratar om killar.
S träffade jag för första gången 2 år sedan eftersom han var kompis med en av mina kompisar (det klassiska). Han, jag, min kompis och hans kompis umgicks en dag. Jag hade sagt till min kompis att jag inte ville att någon annan skulle vara med men som vanligt lyssnade hon inte och när jag kom dit så ropade hon till sig dom för de hade gömt sig i ett annat rum så länge. Detta var då mitt första legendariska möte med S. Visste det ju inte då eftersom jag var mer tänd på hans kompis för jag och han hade varit tillsammans för evigheter sedan på lågstadiet och han var fortfarande snygg.
På denna tiden var min kompis mycket snyggare än vad jag var så all fokus var självklart på henne men på senaste tiden vet jag inte vad som har hänt med henne.
Anyway, jag har efter detta kollat in honom i cirka 2 år men det började på alvar när jag började gymma på samma gym och vi flirtade sönder oss.
Nu för några månader sedan så var vi på en fest (natt klubb, men låter så löjligt när det var 16 års gärns) då han uppmärksammade mig ganska mycket. Tillslut stod vi och strulade mot en pelare, men denna kväll var jag ganska påverkad så jag kan säga att han inte var den ända. Vi snackade så klart inte men han smekte mig om midjan hela kvällen.
Så hände det omöjliga. Jag var på gymmet med Clair och kollade in 30+ (Hetaste 30 åringen i stan!) då Simon kom. Av någon andledning fick jag för mig att han flirtade med Clari eftersom hon glodde som satan medans jag försökte spela "svårfångad" (HAHA varför?!) och eftersom han glodde som en liten tönt så är det faktiskt inte så konstigt. Sen när jag kom hem och jag och Clair övade på vårat friskis pass (Alla kommer ligga på marken av skratt när vi ska göra det inför klassen) så går jag in på laptoppen eftersom två upphopp är jobbigt nog och gissa vem som har skrivit. Jo ingen mindre än The S. Jag fick psykiska ryck och typ grät av glädje (Överdrift!!!! Jag gråter ALDRIG!) Och det ända människan skrev va "Tror jag såg dig och din blonda vän på stan?;)"
Så stor inverkan har han på mig, komiskt faktiskt.
Nu har vi i alla fall smsat i snart tre veckor utan att träffas men ändå såg äcklet mig på stan när han satt på McD men han kunde själklart inte hälsa, får skälla ut honom sen.
Det roligaste är ändå att vara liiiiite snuskig, bara sådär så att man blir lite sugen på honom.
Fick dessa sms efter varandra, tänker inte säga vad jag skrev...
"Kyssar"
"Kyss på halsen..."
"Smek på magen"
"haha gör snygging då?"
"Mmm, film."
" Den är ny, mmm"
HAHA älskaaaa, lovar vi kommer inte träffas till nästa gång den där "natt klubben" (GARV) är och först då kommer det hända något igen...
Sega äckel
Diah <3

Alla F****** hjärtans dag <3

Har igentligen inte så mycket imot det.
Nästan glad att jag inte har pojkvän fakitiskt. Visst jag har "S" (får kalla honom det så länge i alla fall) men det är nog det minst seriösa "förhållandet" (Kan inte ens kalla det för förhållande, vi är på G får det heta) jag haft på länge. Titta bara på alla mina kompisar. Line's pojkvän är i Thailand och hon deppar ihjäl, visst han gick upp kl 6 där borta för att skicka ett alla hjärtans dag sms till henne prick kl 12 här i Sverige.
Clair's pojkvän åkte till Spanien idag kl 4 så hon grät igår när han gick. Sen blev hon pissed of på sig själv för att hon grät för att det faktiskt betydde att hon hade känslor för honom (SYND!).
Sasha's pojkvän är bara almänt tönitig och ful så jag är inte avundsjuk över dom faktiskt.
Sen till dagens huvudnyhet! "K" blev av med oskulden idag! Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Mitt på dagen låg hennes pojkvän och stönade i hennes öra och killen kunde inte ens sätta på en kondom. Ska inte berätta för detaljerat men vi kan säga att hon ska ta dagen efter piller imorgon för att vara på den säkra sidan.

Present krisen är inte så mysig den heller.
Line ska köpa en tröja för 1200 kr till en kille som hon varit tillsammans med i två månader, och hon ska lämna en enorm bukett rosor utanför hans hus en timme innan han kommer hem från Thailand.
K fick en bh av sin kille (är det så konstigt att jag inte är avundsjuk?), inte en snygg heller utan en normal bh utan det minsta sexiga som man hade förväntat sig av en överkåt tönt.
Konstigt att hon blev tillsammans med honom över huvud taget, hon har en grej för mörka badboys så blir hon tillsammans med en blond tönt (helt ärligt han är tönt). Hennes status är i alla fall säker nog för att inte skadas (HAHA vad fjortis det lät).
Sasha ska i och för sig få ett halsband av hennes pojkvän från en smyckes affär, inte någon B affär utan en riktig smyckes affär. Lite gulligt av honom, enda andledningen han gav det till henne var för att han förväntar sig sex. Det vet jag som ett faktum eftersom hennes pojkvän och K's pojkvän är bästa kompisar och K's pojkvän träffade honom innan och gav honom kådisarna.
Garvade ihjäl mig, så nej tror inte riktigt alla hjärtans dag är min grej...

Blogging

Faller för trycket och gör en.
Har några kompisar som har några så kallade modebloggar som dom är inne på någon gång om halvåret.
Kommer väl försöka skriva ärligt om hur det är att vara tonårstjej i Sverige (Hur mysigt och oskyldigt som helst).
På fritiden pluggar jag, dansar, är med kompisar, festar och springer efter killar. Som vilken tjej som helst antar jag. Är en ganska ironisk person så va bereda.
Diah <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0